picturessss - Reisverslag uit Ambon, Indonesië van Rachelle Hehalatu - WaarBenJij.nu picturessss - Reisverslag uit Ambon, Indonesië van Rachelle Hehalatu - WaarBenJij.nu

picturessss

Door: Chelle

Blijf op de hoogte en volg Rachelle

18 Maart 2011 | Indonesië, Ambon

Via onderstaande link kunnen jullie - als het goed is - wat foto's zien:

Als het niet lukt, hoor ik het wel!

SalaManis, Chelle

• 18 Maart 2011 - 16:43

Folkert:

Hoi Rachelle,
    Wat goed weer van je te horen/lezen. En leuk weer bekende gezichten op je vele foto's te zien. En ook weer de vele maaltijden! Alleen de bijna laatste foto's waarop weer een bord vol wordt uitgespuugd hoeft van mij niet zo nodig.
    Veel succes, en groeten aan iedereen.

• 18 Maart 2011 - 17:30

BongsoH:

Hey adik favoku....leuke foto's, heb je bongso Dolly n bongoso Joop al gezien erguhsss daaroo?? hahahah.....ok tot de volgende berichiesss...
    xxx

• 18 Maart 2011 - 22:25

T.Nonnie:

Zo Garuda is echt vooruitgegaan he....hoe is het met de sanitair, wordt regelmatig schoongemaakt?
    Hoe bevalt het Hotel Chelle?
    Ik zie weer dat jullie hard aan t werken zijn! En dan al dat lekker eten hhhhhmmmmm.....cuma blom liat rujak Natsepa.,....hahaha.....dat zal vast nog wel in de planning zitten nietwaar?
    Nou veel succes verder met het project en geniet vooral van je tijd in Maluku Manise <3 tot gauw weer schrijfs!Hier komt een dikke kus en knuffel aan voor jou <3<3<3. Veel liefs your so proud of you t.Nonnie XXX :)D

• 18 Maart 2011 - 22:28

T.Nonnie:

uuuhhhh.....ik bedoel tot gauw schrijfs weer.....hahaha...su laat toh ;) CU X

• 21 Maart 2011 - 08:47

Netty:

Ha Rachelle!

Jammer, de foto's zijn niet te openen. Dan maar thuis kijken. Zal ik zeker doen. Werk ze, maar niet te hard en geniet van je vakantie.

Groetjes, Netty

• 21 Maart 2011 - 08:52

Mariska:

Ha Rachelle!!

Leuk geschreven!! Werk ze nog daar!! En tot over een maandje of zo...

Liefs Maris

Rachelle

In mijn vierde en tevens laatste jaar aan de HBO-V (=verpleegkunde) in Heerlen loop ik een stage van bijna een half jaar op Ambon. Op deze website kun je mijn ervaringen volgen... [18 november 2006 - 23 april 2007] +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ En 30 augustus 2007 vlieg ik weer terug als gediplomeerd verpleegkundige om hulpverlening te bieden! Ook nu kun je mijn ervaringen weer via deze website volgen... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PROJECTREIZEN MOTVA (www.vlissingen-ambon.nl) maart 2009: urologie november 2009: plastische chirurgie maart 2010: urologie maart 2011: urologie

Actief sinds 28 Aug. 2006