Counting the days..
Door: Chelle
Blijf op de hoogte en volg Rachelle
01 November 2009 | Nederland, Maastricht
Daar ben ik eindelijk weer! En daar ga ik ook weer! Naar de mooiste plek op deze aardkloot, mijn tanah asal.. Ambon manise! Yihieeee... sadaap! Ook dit keer ga ik er heen om twee weekjes binnen een project te werken. Dit keer betreft het operaties m.b.t. plastische chirurgie. Dit wordt de eerste keer dat plastische chirurgie verricht zal worden door het MOTVA, dus wij zijn allemaal heel benieuwd!
Ook dit keer zal ik proberen om jullie via deze site op de hoogte te houden. Ik hoop dat de internetverbinding een beetje meewerkt.. En anders.. moeten jullie maar wachten tot ik weer terug ben haha :P !
Wish me luck!
01 November 2009 - 13:08
S-F:
Tsss, das echt niet leuk ofzo hoor..!!Maargoed oké, Good Luck dan maar =D
KUS
01 November 2009 - 17:20
Cheris:
o btw vorig berig was van my.. vrgete me naam.... -
01 November 2009 - 17:22
Cheris :
ow haha zie dat ie 'vorig berig' helemaal nie gepak heef... ma wat k dus zegge wilde:
is weer supr he! wanneer is vertrekdatum?
poenies -
01 November 2009 - 17:23
Cheris Again:
oow ik zie t al.. over 5 dage.. hihi (LOL) Nou bij dees weer veel plezier en suc6!! tot over 3 wekn misgien
xxxx -
01 November 2009 - 19:54
Folkert:
Salamat jalan!
Veel suces, en doe iedereen de groeten. -
02 November 2009 - 09:35
Peggy:
Hey die Chelle!!
Wat leuk voor je,geniet er maar van.
We zien ons na je vakantie dan wel in MAC om je lekker af te beulen tijdens pump ofzo,hahaaha.
Dikke knuffel van Etik,Sioux en Peggy xxxxx -
02 November 2009 - 16:04
Christina Corputty:
In elk geval een fijne reis, werk niet te hard maar geniet ook weer van al het moois daar.
Veel liefs van mij. -
02 November 2009 - 17:51
...St3F@N!3...:
Hey kaka,
Natuurlijk ook GOOD LUCK van mij...
En enjoy!
LOVE YOU -X- -
02 November 2009 - 18:57
Julia:
Hoi Chelle,
Jammer dat ik je afgelopen vrijdag niet gezien heb! Maar heel veel werkplezier en doe ze de groeten.
Oow ja, weet je misschien wat reisburo's waar de tickets goedkoop zijn. Het is namelijk voor Andre.
Lafjoe xxx -
06 November 2009 - 01:23
Jen Matahelumual:
'kBen net terug van Maluku.Succes en geniet ervan ! -
06 November 2009 - 06:18
BongsoH:
Hey Favoku...
Namens Kel...GOODLUCK anak kecil...Het ga je lukken...joe tukan bilang apa tuh????..turunan toh??? ahaaieeeeeeee ff zonder dollen.......Fijne vlucht en heel veel werkplezier.....ati2 di jln..sampe di tanah kodok lae.....trus goso kaki ahaaieeeeeeee......
ciumz n polo's
BongsoH -
07 November 2009 - 06:35
Zusje:
de tut is net gearriveerd @ Sjekartaa..
Jaaaa jullie lezen het goed Djekarta AHAHAHAHA
Mzzltovvvvvvv