Jakarta-kid - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Rachelle Hehalatu - WaarBenJij.nu Jakarta-kid - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Rachelle Hehalatu - WaarBenJij.nu

Jakarta-kid

Door: Chelle

Blijf op de hoogte en volg Rachelle

04 April 2009 | Indonesië, Batavia

Joehoe mensen!

Weer even een update'tje vanuit het warme Indonesie...

Gisteren heb ik voor het eerst in 3 weken weer eens kunnen bijslapen! De afgelopen 3 weken was ik om 07.00u op z'n laatst wakker... Vermoeiend... Maar wel de juiste toepassing van het motto 'pluk de dag'.
Ondanks mijn voornemen om lekker lang uit te slapen, was ik om 06.30u alweer wakker! Uit het niets. Shit. Komt natuurlijk doordat ik er nu aan gewend ben geraakt maar een aantal uurtjes per nacht te slapen. Net op het moment dat ik wakker werd, kreeg ik een smsje van Alice en tante Julia.. "Wij missen je...", ja, ik hun ook! Na drie weken lang op elkaars lip te hebben gezeten, werd ik die morgen in m'n eentje wakker... Da's pas een lonely-moment... Mja, life goes on. Ik klink nu wel erg triest in mijn vakantieperiode, maar het is gewoon even een rotgevoel als je weken lang intensief met 12 man optrekt en dan afscheid moet nemen.
Anyway, ik heb me nog maar es omgedraaid. Om 10.00u werd ik weer wakker.. Weer met smsjes.. It's a small, small world thanks to the invention of the mobile phone! Nog maar es omgedraaid, tot ik om 13.00u wakkergeschud werd door m'n zusje, die samen met m'n vader net gearriveerd was in Jakarta.

Toen eindelijk maar gaan douchen ghehe!

's Avonds zijn we even naar de mall geweest om Dje's nieuwe Blackberry te laten nakijken, want dat ding deed het niet... "Even" werden 3 uurtjes! Snelle service.. Jaja.. hahaha Maar het belangrijkste is dat ie 't weer doet!

Daarna kwamen we om 21.30u bij tante Nonna en oom Jan (Sabandar-Picaulima) aan, want oom Jan was jarig. De live-band voor a.s. zondag was luid aan het repeteren! Het was supergezellig daar, en natuurlijk hebben we ons weer rotgelachen!
De band bestond uit de gebroeders Picaulima, af en toe aangevuld door oom Alex en de zanger/zangeres van de band werd steeds afgewisseld. Live karaoke, zeg maar! Deze voorproef ging door tot 02.00u! Ik ben benieuwd naar zondag...

Om 03.30u lag ik pas in bed, maar vanmorgen was ik om 09.00u alweer wakker. Ik heb de hele dag, tot nu toe, geen bal uitgevoerd! Helemaal niks, niente, nada, noppes, nothing! Alleen maar gehangen voor de televisie en achter de laptop... Lekker luieren, hoort ook bij vakantie ;) Papa, oma, ani en oom Jopie zijn vanmiddag naar blok M gegaan, jalan2, ik ben lekker thuis gebleven. Vanavond ga ik met Ethel naar de mall, de econommie steunen ;)

Terwijl ik dit verhaaltje typ, ben ik aan het proberen om foto's te uploaden, maar het gaat allemaal niet zo snel... Zodra het zover is, zet ik de link wel in een bericht hieronder!

Sampe sini jua, selamat malam!

• 03 April 2009 - 13:36

Dais:

klinkt weer allemaal gezelli meis. groetjes aan je zusje aan je paps

• 03 April 2009 - 16:12

..:: St3F@N!3 ::..:

Have fun!

Think of us! :(

LOVE YOU -x-

• 03 April 2009 - 18:27

Angel&Gayle:

Hooooooi mamaAni,

Met Angel gaat het prima hoor...
    Joh wat is dat genieten zeg daar...
    Mooie foto's, Chelle je ziet er toppie gezond uit...
    Wat gaan die weken toch snel zeg...

Kusjes ook aan opa Otis & mamaJk

• 05 April 2009 - 10:05

Alice:

hoi lieve schat
    mis je verschrikkelijk,maar kan nog steeds op de mooie momenten teren,draai vaak ons liedje ??jij ook
    iedereen lieve groetenen we houden contact,maak er wat moois van.love you xx

• 06 April 2009 - 14:36

Homie NG*:

Wat een fancy verhaal alweer!

Maar, wat zag ik nou op een foto? Ta2? Ini anak ni seh.. maar ik zag dat het een fake1 was..
    toch ;)?

Kijk uit naar je volgende story!

Kus!

Rachelle

In mijn vierde en tevens laatste jaar aan de HBO-V (=verpleegkunde) in Heerlen loop ik een stage van bijna een half jaar op Ambon. Op deze website kun je mijn ervaringen volgen... [18 november 2006 - 23 april 2007] +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ En 30 augustus 2007 vlieg ik weer terug als gediplomeerd verpleegkundige om hulpverlening te bieden! Ook nu kun je mijn ervaringen weer via deze website volgen... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PROJECTREIZEN MOTVA (www.vlissingen-ambon.nl) maart 2009: urologie november 2009: plastische chirurgie maart 2010: urologie maart 2011: urologie

Actief sinds 28 Aug. 2006