transit time..
Door: Chelle
Blijf op de hoogte en volg Rachelle
20 Maart 2010 | China, Peking
Hier is het nu bijna 08.30u; ik zit 6 uurtjes vooruit in de tijd! Mijn biologisch ritme is lekker door elkaar geschud, ik voel me moe en fit tegelijk..
Tot nu toe is de reis goed verlopen! Vanochtend op Schiphol had ik ff de zenuwen, toen ik dacht dat ik m'n portemonnee met paspoort en pinpas thuis was vergeten! Dikke stress.. Papa en papa ani in de stress hihi.. Padahal, zat ie gewoon in m'n rugzak! In de binnenkant, dat vakje moest ik weer opnieuw uitvinden.. Oeps! Maar goed, gelukkig maar, dat scheelde weer een reis Amsterdam-Maastricht-Amsterdam in 2 uurtjes ;)
Vanuit Amsterdam waren we met een half uur vertraging vertrokken, maar dat heeft de piloot ruimschoots ingehaald, want we waren een uur eerder dan gepland op Hongkong geland! Supersonisch.. ;)
We zijn dit keer met vier vrouwen: Alice Crawfurd (verpleegkundige, vorig jaar ook meegeweest met hetzelfde project), Evelin Haliwela (OK assistent) en tante Miel Nanlohy-Manuhutu (urologe). Een klein (kwantiteit), maar sterk (kwaliteit) team! ;) Vorige keren zijn we telkens met minimaal het dubbele aantal mensen vertrokken.
Dit is wel gezellig, zo'n kleine club, maar het nadeel is dat we alle bagage over 4 personen moeten verdelen! Op het laatste moment had ik nog kunnen regelen dat we allemaal 10kg extra mochten meenemen, dus in totaal 40kg pp. Je zou toch denken dat dat voldoende moet zijn.. Maarre.. We hadden zoveel materialen mee, dat we volgens mij in totaal op bijna 190kg uitkwamen! En we mochten dus maar 160.. Maar die vrouw achter de balie deed er niet moeilijk over en alle spullen gingen moeiteloos mee :D
Ik ben benieuwd hoe het gaat als we van Jakarta naar Ambon moeten, want dan mogen we maar 100kg meenemen :S
Nou, ik ga ff verder genieten van m'n Starbucks Cafe Latté (Dje, ik denk aan je ;)) en onze reis zal over een uurtje vervolgen. Dan moeten we nog 4 uurtjes vliegen tot Jakarta. Daar blijven we een paar uur in een transit hotel bij het vliegveld en dezelfde nacht vliegen we dan door naar Ambon, waar we zondagochtend om ongeveer 07.00u lokale tijd zullen aankomen.
Mensen, tot hier maar weer!
Selamatooootjes!
20 Maart 2010 - 00:41
Tante L:
Lieverd prettige voortzetting van jullie reis. Succes met jullie bagage vanuit Jkt naar Ambon. Liefs uit Schiedam!!! -
20 Maart 2010 - 11:43
Christina Corputty:
hoi, fijne tijd en werk plezier. Kijk al uit naar je volgende verhaal.
liefs -
20 Maart 2010 - 14:43
Linda:
Lieve allemaal,
Wat een trip! Nu nog Jakarta en dan Ambon. Goede voortzetting van de reis. Nog tijd om te shoppen in Jakarta??
AMATOOOOOOOOOOOO
Linda -
20 Maart 2010 - 17:08
Folkert:
Hoi Rachelle,
Leuk te lezen dat je weer op pad bent. En wat fijn dat je me weer op de lijst hebt gezet zodat ik je avonturen kan lezen.
Heel veel succes, en groeten voor bekenden.
21 Maart 2010 - 10:15
Linda:
Selamat Datang de Ambon!! Een succesvol project toegewenst. xx -
23 Maart 2010 - 07:55
Dais:
zet hem op en vooral geniet er van liefss -
23 Maart 2010 - 20:34
Zusje:
Haa Tut!
Thnkss 4 thinking of me.. doe dat altijd maar!
Vooral tijdens het shoppen...
I'll follow you... ;))
muchhhh loveeeeeeeee -
24 Maart 2010 - 11:44
Ani:
hei Chelle,
lagi sibuk dengan pekerjaan2. tapi kalo su sampe di kampong Hatu jangan lupa bikin foto panorama dari tanjung2 allang nusaniwe. seng tahu se bawa statief, tapi bisa juag asal tinggal berdiri satu tempat jangan bergerak/geser kaki dari satu tempat.boleh dari pantai belakan rumah. bikin empat atau lima shot aza, sambungannya nanti atur disini. oh kalo bisa juga di waktu mata hari turun. atau dari atas di rumah tante fien dan bng Tjak. dari situ pemandangan hebat sekali.
ok dan Chelle, kerja santai dan hormat par orang basodara dan temen2 kerja.
amatoo,